Program za mlade

Želiš narediti korak naprej pri načrtovanju svoje kariere? Vstopiti na trg dela pripravljen in samozavesten? Je tvoj cilj čim hitreje doseči zaposljivost na želenem delovnem področju?


 


ZAKAJ je Program za mlade primeren zame?Imaš občutek, da nisi popolnoma pripravljen za vstop na trg dela? Se na delovnem mestu srečuješ z novimi izzivi, katerim nisi kos? Bi rad naredil korak naprej? 

Že dlje časa velja, da za uspešen razvoj kariere, zgolj strokovna znanja, niso več dovolj. Delovno okolje od posameznika zahteva veliko več. V ospredje prihaja potreba po novih znanjih in veščinah, kot so kritično in ustvarjalno razmišljanje, sposobnost pogajanja, čustvena inteligenca, reševanje konfliktov itd. 


So te veščine pri tebi dobro razvite? 

V Programu za mlade ti bomo s pomočjo različnih izobraževanj in kariernim svetovanjem pomagali, da bodo tudi pri tebi te veščine dobro razvite. Poleg tega boš usvojil znanja, ki ti bodo pomalaga, da boš:


bolj fleksibilen in prilagodljiv na hitre spremembe trga dela,

bolj kompetenten in 

zaposljiv. 

 


Sem primeren kandidat za program?

V program se lahko vključijo mladi od 15. do 34. leta starosti, ki so radovedni, ki želijo pridobiti nova znanja in izkušnje in so pripravljeni narediti korak naprej pri osebnem ali kariernem razvoju.