ZAPOSLITVENI SEJEM V AJDOVŠČINI

MLADI, pridružite se nam na Zaposlitvenem sejmu v Ajdovščini in spoznajte, kdo in kako vam lahko pomaga pri iskanju zaposlitve in izboljšanju vaših zaposlitvenih možnosti!
…………………………………………………………………………………………………………………………….

Mladinski svet Ajdovščina bo v soboto 22. marca 2014 organiziral Zaposlitveni sejem, ki bo potekal v okviru projekta » S sosedi za skupno prihodnost«. Dogodek se bo odvijal v Baru Hiše mladih v Palah v Ajdovščini (Cesta IV. Prekomorske 61a) s pričetkom ob 16. uri.

Potek dogodka:
– Ob 16h: stojnice za informiranje za različnih organizacij, ki se ukvarjajo z zaposlovanjem mladih.
– Ob 17h: okrogla miza, kjer se bodo predstavile izbrane organizacije, kot so Zavod za zaposlovanje Ajdovščina, Primorski tehnološki park Vrtojba, Aiesec in druge

Vabimo vse dijake, študente in druge mlade, da se dogodka udeležite in si pridobite informacije o različnih možnostih iskanja zaposlitve, spoznate pestro ponudbo vse bolj priznanega neformalnega izobraževanja ter druge izzive, ki jih velja izkoristiti med študijem in po njem.

Želimo vas spodbuditi, da se že danes začnete zavedati svojih želja, kako jih uresničiti in kako vam pri dosegu vaših ciljev lahko pomagajo tudi neformalno pridobljena izobraževanja in izobrazba.

Mladinski svet Ajdovščina