Delavnice za pomoč pri izpolnjevanjuprijavne dokumentacije, 3.april 2014, Ljubljana

Delavnice pred drugim prijavnim rokom, ki je 30. aprila, bodo potekale v četrtek, 3. aprila 2014, v pritličju poslovne stavbe Slovenijales na Dunajski 22 v Ljubljani, in sicer:
– od 10. do 13. ure za Ključni ukrep 1 – Učna mobilnost posameznikov (mladinske izmenjave, EVS, usposabljanja, seminarji ipd.) Delavnica bo sestavljena iz splošnega skupnega dela (10h-11h), nato pa se boste udeleženci razdelili v skupine glede na vrsto aktivnosti, za katero se zanimate: mladinske izmenjave, evropska prostovoljna služba, mobilnost mladinskih delavcev (11h-12:30). V kolikor želite prisostvovati na vseh treh delavnicah, lahko na delavnico prijavite več kot eno osebo ali izberete aktivnost, ki vas najbolj zanima, saj se izvajalci delavnic spoznajo na vse vrste aktivnosti v okviru Ključnega ukrepa 1, tako da boste lahko na koncu postavili vprašanje o katerikoli aktivnosti, ne
glede na to, kateri skupini se boste priključili.
– od 14. do 16. ure za Ključna ukrepa 2 in 3 – Strateška partnerstva na področju mladine ter srečanja mladih in oblikovalcev politik na področju mladine. Delavnici bosta ločeni in bosta potekali vzporedno.

Prosimo vas, da se na delavnice prijavite preko spletnega obrazca
(Link: https://docs.google.com/forms/d/1dOqZUKYgL6nBkeVSMRfVOUyEvU4ECviE9L1X0vvKPkg/viewform ), in sicer najkasneje do ponedeljka, 31. marca 2014.