IZOBRAŽEVANJE

Mladinska izmenjava “Sport and Enterpreneurship”

Socialna akademija išče 2 udeleženca , ki bi ju zanimala udeležba na mladinski izmenjavi “Sport and Entrepreneurship”. Na izmenjavi se bo raziskovalo uporabo športa kot učinkovitega načina za pripravo mladih na trg dela. Rok prijave je 27. 2. 2018.

 
 

Zavod Kersnikova vabi na usposabljanje za bodoče mentorje

Prihodnost najbolje napoveduješ tako, da jo soustvarjaš! Pridruži se mentorjem! Kersnikova vabi k usposabljanju za bodoče mentorice/je, raziskovalke/ce in ustvarjalke/ce vse, ki jih zanimajo umetnost, biotehnologija, robotika, elektronika, programiranje in druge atraktivne prakse. Rok prijave je 12. 3. 2018.

 
 

Fundacija Heinricha Bölla podeljuje štipendije za študij v Nemčiji

Fundacija Heinricha Bölla podeljuje štipendije približno tisočim dodiplomskim, podiplomskim in doktorskim študentom, ne glede na njihovo narodnost in smer študija. Štipendije se podeljujejo izključno za študij v Nemčiji. Rok prijave je 1. 3. 2018.

 

 

Layerjeva hiša išče rezidente

Šest študijskih rezidenc se umešča med programe Layerjeve hiše in jih dopolnjuje z raziskovalno ustvarjalno dejavnostjo. Za letošnje leto razpisujejo šest študijskih rezidenc: scenografija, urbanizem, odprta, ilustracija, kulturna dediščina in pisateljska rezidenca. Rok prijave je 26. 2. 2018.