MALE SIVE CELICE IMAMO AVDICIJO!

Vabimo na avdicijo za voditeljico ali voditelja kviza Male sive celice!
  

Uredništvo otroških in mladinskih oddaj Televizije Slovenija razpisuje avdicijo za novega voditelja ali voditeljico za vodenje edinstvenega kviza Male sive celice.

Kviz Male sive celice že 26. leto vsako soboto izobražuje, zabava in navdihuje gledalce vseh starosti.
Vprašanja v kvizu naslavljajo sedem vrst inteligentnosti: gibalno, jezikovno, logično – matematično, prostorsko, glasbeno, medosebno in intrapersonalno. V oddajah preverjajo tudi bralno pismenost, znanje matematike, logike, poznavanje kulturne dediščine, športa, družbe, astronomije, kemije, biologije, tehnike, gospodinjstva, zgodovine, geografije, človeškega telesa in glasbe.
Večkrat nagrajeni kviz za otroke, ki utrjuje zavest o moči znanja, spodbuja radovednost in zanimanje za svet je tudi po 26. letih izjemno priljubljen pri osnovnošolcih, saj se je na predtekmovanja tekoče sezone prijavijo kar 263 ekip iz 142 šol.

Za prijavo potrebujete izpolniti: Prijavnico na razpis za voditelja Malih sivih celic in si prebrati ter se seznaniti z Obvestilo posamezniku. 

Izpolnjeno in podpisano prijavnico ter vse našteto pošljite na elektronski naslov:

msc@rtvslo.si

ali (prek običajne pošte) na naslov: TV Slovenija (Za avdicijo MSC) Kolodvorska 2, 1550 Ljubljana, najkasneje do (vključno) 25. 03. 2021. 

Na podlagi poslanih video predstavitev in ostale priložene dokumentacije bo narejen izbor udeležencev za avdicijo, ki bo potekala v mesecu aprilu. Ostalim ne bomo odgovarjali.
RTV Slovenija si pridružuje pravico, da tudi sama povabi in izbere ustreznega kandidata/tko za voditelja oddaje Male sive celice