PRINTBOX kiosk v Ajdovščini

Pred tabo je zelo kratka anketa, ki ti bo vzela le nekaj sekund. V zadnjem obdobju smo na Klub ajdovskih študentov in dijakov dobili nekaj prošenj za vzpostavitev Printbox kioska. KAŠ v sodelovanju z MKC Ajdovščina in Mladinskim svetom Ajdovščina zanima, kolikšno je zanimanje, in kakšna bi bila uporaba, če bi se v Ajdovščini namestilo PRINTBOX kiosk.

Kaj sploh je PRINTBOX? Printbox je mreža samopostrežnih avtomatov za barvano tiskanje in skeniranje dokumentov. Je več, kot samo tiskalnik, saj omogoča tiskanje, kopiranje in skeniranje različnih vrst dokumentov, plačevanje storitev, shranjevanje in arhiviranje v uporabniškem računu, ki je dostopen na kateremkoli Printbox kiosku, na spletni strani in mobilni aplikaciji. Deluje na zelo enostaven način. Pri prvem koraku se kot posameznik registriraš ali prijaviš brezplačno, nato naložiš dokumente, ki jih potrebuješ v vrsto za tisk, pri tretjem koraku kupiš kredite, ki jih potrebuješ za tiskanje, ter pri končnem natisneš dokument. 

V kolikor bo preko te ankete zaznano povišano zanimanje za namestitev PRINTBOX kioska bo ta stal v prostorih Hiše mladih v Ajdovščini, kjer bi se potrudili, da bi bil avtomat dostopen čim dlje.

Vsem, ki boste izpolnili anketo se iskreno zahvaljujemo!