Družba in mladi

Z raziskavo želim ugotoviti, kako mladi oblikujejo svoja prepričanja o državljanskem udejstvovanju in na kak način so aktivni v družbi. Za izpolnjevanje vprašalnikov boste potrebovali približno 20 minut.

Vaše sodelovanje je povsem prostovoljno. Za vas nima nobenega tveganja, z izpolnjevanjem pa lahko kadarkoli lahko prenehate. Zbrane podatke bom uporabil zgolj v namene raziskave. Zagotavljam vam popolno anonimnost. Na podlagi vaših odgovorov vas kasneje ne bom mogel identificirati, prav tako ne  sledim vašemu IP naslovu. Spletno raziskavo izvajam s pomočjo slovenskega orodja 1ka, ki ima tudi prostor za zbiranje in shranjevanje podatkov. Do baze zbranih podatkov bova z geslom lahko dostopala le jaz in moja mentorica. Podatke bom obdelal skupinsko (npr. povprečja), podatke in rezultate pa morda predstavil strokovni in znanstvenoraziskovalni javnosti (npr. na konferencah in člankih v znanstvenih revijah).

S klikom na gumb Prični z izpolnjevanjem podajate prostovoljno, informirano soglasje za sodelovanje v raziskavi. Hvaležen sem vam za čas, ki ga boste namenili sodelovanju.

Ob koncu izpolnjevanja boste imeli tudi možnost sodelovanja v nagradni igri za darilni bon (izkoristite ga lahko v nakupovalnem centru po vaši izbiri). Vsa navodila o sodelovanju boste dobili, ko izpolnite vprašalnik.