ZKD abonma: komedija AVDICIJA

Dogodek: ZKD abonma: komedija AVDICIJA

Datum: 17.12.2021
Ura: 20:00

Kraj: Ajdovščina
Lokacija: Dvorana prve slovenske vlade Ajdovščina

Organizator: ZKD Ajdovščina

avdicija_špasteater.jpgStroga komisija bo na igralsko Akademijo sprejela samo največje talente. Nadobudni študentje, sami virtuozi improvizacije, med katerimi so tudi talentirano netalentirani, se ji bodo predstavili v najboljši luči. Zapletali in odpletali se bodo pred igralskimi izzivi. Razgalili se bodo do vseh svojih napak in pomanjkljivosti. Nimajo kaj, gredo na vse ali nič. Stojijo tik pred veliko priložnostjo, ki jim bo odprla vrata igralskega poklica in zvezdniške kariere! Česa vsega ne bodo naredili, da bi jim uspelo! Iznašli bodo še tisto, kar v gledališču sploh ne obstaja. Njihovi nastopi na AVDICIJI so komični, zabavni, pa tudi tragični, iskreni, pompozno minimalistični, predvsem pa vsi zelo iznajdljivi in do konca smešni!  

 

Pred nami je druga predstava letošnjega gledališkega abonmaja ZKD Ajdovščina. Predstavo Špas teatra, komedijo v režiji Jureta Zrneca AVDICIJA, si bomo ogledali v Dvorani prve slovenske vlade, V PETEK, 17. NOVEMBRA, OB 20. URI. S seboj prinesite PCT potrdilo in osebni dokument, ki ga bomo preverjali na vhodu. Hvala za razumevanje. 

POMEMBNO – nekaj prostora v dvorani ostaja tudi “za izven” obiskovalce, vstopnice bo mogoče kupiti uro pred predstavo (vnaprejšnje rezervacije niso mogoče).