Brezplačne dejavnosti Večgeneracijskega centra na Ljudski univerzi Ajdovščina

Vabljeni v različne brezplačne aktivnosti. Predviden način izvedbe (na daljavo ali v živo) je pri vsaki aktivnosti posebej objavljen, glede na čas izvedbe in trenutne zdravstvene ukrepe.

Informiranje in druženje: Strokovna delavka vam je na voljo po telefonu 051 439 717 ali preko e-pošte helena.furlan@lu-ajdovscina.si – vsak ponedeljek in sredo od 8. do 12. ure in od 13. do 15. ure.

Aktivnosti VGC Goriške: Vabimo vas, da spremljate naše mesečne objave in si izberete aktivnosti po vašem okusu. Vabljeni otroci, mladina, odrasli in še posebej starejši odrasli, invalidi, tujci, brezposelni, gospodinje, zaposleni.

  • TEHNIKE SPROŠČANJA – V ŽIVO – Vsak PRVI PETEK v mesecu, od 9.00 do 10.30

5. 11., 3. 12. 2021 in 7. 1., 4. 2., 4. 3. 2022

Delavnica z Anejo Kodrič, mag. psihologije; spoznali boste osnovne značilnosti sproščanja in preizkusili tri različne tehnike sproščanja. Spoznali boste njihove prednosti ter dobili navodila, da jih boste lahko izvajali tudi sami doma. 

Predvidoma v januarju 2022

  • GIBAM SE  – V ŽIVO – PONEDELJKI, od 8.00 do 9.30

Začetek; od 10. 1. 2022 dalje

Brezplačne dejavnosti Večgeneracijskega centra na Ljudski univerzi Ajdovščina

Delavnica s Saro Hrovatin, dipl. fizioterapevtko; pridobili boste poglobljeno oceno vaše telesne pripravljenosti; znanje in veščine za varno in ustrezno izvajanje različnih vrst in oblik telesne dejavnosti ter skupaj s strokovnjakom oblikovali individualni program za povečanje in samostojno izvajanje telesne dejavnosti za krepitev zdravja. Prijava.

 

  • GRAFIČNO OBLIKOVANJE ZA ZAČETNIKE

Delavnica v živo – za mlade in manj mlade, ki so radovedni in ustvarjalni

Obvezne so prijave vsaj dva dneva pred posamezno aktivnostjo oz. do zapolnitve prostih mest s spletno prijavnico ali na 051 439 717, helena.furlan@lu-ajdovscina.si.

V primeru, da bo srečanje zaradi višje sile odpadlo ali v primeru spremembe načina izvedbe, bomo obvestili prijavljene.

Ob prijavi nam, prosimo, navedite, če potrebujete pomoč pri prenosu aplikacije MS TEAMS in vzpostavitvi povezave na daljavo, oziroma, ali navedeno orodje že uporabljate za druga izobraževanja Ljudske univerze Ajdovščina.